Rólunk

Benkovics Péter egy balatoni triatlonverseny közben.

Benkovics Péter egy balatoni triatlonverseny közben.

Én magam 4 éve vagyok vegetáriánus. Engem több tényező vezetett el addig, míg meggyőződésemmé vált, hogy a növényi alapú étrend a legjobb. Tudományos eredmények és etikai megfontolások egyaránt szerepet játszottak a döntésben.

A közérzetem sokkal jobb lett, energizáltabb de egyben nyugodtabb is lettem. Az immunrendszerem megerősödött, a rendszeres torokgyulladások és megfázások eltűntek az életemből.

Aktív sportolóként engem is riogattak, hogy állati fehérje nélkül el fogok sorvadni és mindenféle hiánybetegségekben fogok szenvedni. Ennek épp az ellenkezője történt.

A sportteljesítményem és izomtömegem nem hogy nem csökkent, hanem növekedett. Megcsináltam hobbiból egy Ironman 70.3 tritalonversenyt, emellett funkcionális edzéseket és erőemelést is csinálok, nagyobb súlyokat emelek mint húsevő koromban bármikor (felhúzásban jelenleg 230kg a csúcsom).

Régebben a növényi fehérjeturmixoktól menekültem, mert botrányosan rossz ízűek voltak és az aminosav-összetételük sem volt jó, maximum 1-2 fehérjét összeöntöttek és kész.

A Vegan Protein Triplex minden téren nagy változást hozott: az aminosav profilja szerintem egyszerűen tökéletes, nem okoz puffadást mint a legtöbb állati fehérjeturmix, minden ízben nagyon-nagyon finom és elérhető áron kapható!

Bátran ajánlom mindenkinek!

Benkovics Péter
életmód-tanácsadó

Per ordinare dall' Italia clicca qui
http://www.rxdstore.com/en/product/vegan-prot3in-triplex-kit-3-flavors/